Kiinteistömatot ja vaihtomatot Helsinki
Soita 020 734 6980

Kiinteistömatot ovat edullinen vaihtoehto vaihtomatolle

Oletko saanut tarpeeksi kalliista vaihtomattopalvelusta? Kiinteistömatot tulevat pidemmällä aikavälillä pesujen vähyyden vuoksi edullisimmaksi vaihtoehdoksi kuin vaihtomatot tai vuokramatot palveluineen. Omistusmattoja pestään vain 2 kertaa vuodessa. Edustamamme Portal matot kestävät kulutus käytössä 20 vuotta, jopa ylikin.

  • Laadukas materaali
  • Erinomainen lianpysäytyskyky
  • Koko, muoto ja väri suunnitellaan tilan mukaan
  • Tulee edullisemmaksi pitkällä aikavälillä

Laadukkaan materiaalin vuoksi niiden lianpysäytyskyky on monin kertainen verrattuna vuokra- tai vaihtomattoihin.  Kiinteistömatoilla on ominaisuutena välipohja ja paksu kiinteä nukka joka kerää moninkertaisen määrän likaa verrattuna pehmeisiin ja harvanukkaisiin vaihtomattoihin. Unohda vaihtomatot ja ota käyttöösi laadukas kiinteistömatto!

Laadukas kiinteistömatto kovan käyttöön

Laadukkaat matot mittatilaustyönä. Myymme erittäin laadukasta Portal-merkkistä kiinteistömattoa. Mattoa käytetään esimerkiksi erittäin kulutusalttiissa paikoissa, kuten esimerkiksi koulujen ja virastojen pääovilla. Matoilla on kiinteistökäyttöön soveltuva paloluokitus. Pesemme itse myymämme matot ja tarjoamme pesusopimuksia näille matoille. 

Matot suojaavat lattioita myös kulumiselta ja näin säästävät kalliiden lattia remonttien teettämistä.

Kysy lisää »


Kiinteistömatot muokataan tilaan sopivaksi

Matoista saadaan jopa 20 metrin pituuden vuoksi yhtenäisiä kokonaisuuksia. Vaihtomatot puolestaan ovat vain tietyn kokoisia ja niitä voi joutua laittamaan useita kappaleita peräkkäin. Jos kulkuväylä on vino, kaareva tai muuten poikkeava mattomme tehdään jokaisen tilan vaatimalla tavalla.

Kiinteistömatoista tehdään kohteiden kulkuväylille mahdollisimman suureen pinta-alan peittävää, jolloin lattian kulutus saadaan minimoitua ja näin säästetään kalliiden lattia remonttien teettämisessä. Vanhoja mattoja voidaan muokata aina sisustus muutoksen yhteydessä uudelleen.

Myymämme Portal mattojen 8 värivaihtoehdosta valitsemalla ne saadaan luontumaan täydellisesti ympäröivään sisustukseen. 

Portal kiinteistömatto värit

Lisätietoja esitteessä »


Omistusmatto hississä

Matto leikataan täydellisesti reuna myöden ja itse kulku kohtaan tehdään kanttaus. Kiinteistömatto vähentää hissin huoltotöitä ja pitää myös huoltomiehen tyytyväisenä. Lika ja kura ei kulkeudu hissin rakenteisiin, ovien väliin tai hissi kuiluun näin se vähentää mahdollisia huoltotoimenpiteitä.


Vaihda vaihtomatto kiinteistömattoon

Asiakaskohtaiset kiinteistömatot ovat pitkällä aikavälillä edullinen ratkaisu. Pesujen vähyyden vuoksi kiinteistämatot tulevat edullisimmaksi vaihtoehdoksi kuin vuokra- tai vaihtomattopalvelu. Omistusmattojen hankintahinta jaetaan aina mattojen käyttöiällä, joka on 20 vuotta tai jopa ylikin, näin ne ovatkin todella edullinen sijoitus.

Laadukkaan materiaalin vuoksi omistusmaton lianpysäytyskyky on monin kertainen verrattuna vuokra- tai vaihtomattoihin, näin ollen pesukustannukset ovat minimaalisia verrattuna vaihtomattojen pesukustannuksiin vuosi tasolla. Omistusmattojen pesukerroiksi riittää ainoastaan 2 kertaa pesut vuodessa.

Laadukas kiinteistömatto vähentää siivouskustannuksia

Mitä enemmän laadukasta mattoa käytäviin tai muihin tiloihin asennetaan, vähentää se huomattavasti siivoajien käyttämään aikaa kohteessa. Matot sitovat myös huomattavan määrän ilmassa leijailevaa pölyä.

Matot eristävät ääntä ja parantavat turvallisuutta

Matot eristävät ääntä todella paljon. Kaikuminen saadaan minimoitua rappukäytävissä tai suurissa tiloissa matoilla. Siksi mattoja yleensä hankitaan myös muihin tiloihin kuin ainoastaan kulkuovelle.

Mattolaadusta johtuen kiinteistömatot pysyvät oikoisena lattialla eivätkä tarraudu jalkoihin, eikä näin aiheuta kompastumis vaaraan niin kuin pehmeäpohjaiset vaihtomatot tekevät.

Kiinteistömatto Helsinki - matto eristää ääntä


Ilmainen mittaustilauspalvelu ja tarjous

​Tulemme 150km säteellä Riihimäestä täysin ilmaiseksi mittaamaan kohteeseen vaadittavat matot. Otamme samalla huomioon asiakkaan vaatimukset mattojen suhteen.

Hinta muokkautuu seuraavien asioiden ympärille: Mitä suuremman neliömäärän taloyhtiö/yritys hankkii sitä edullisemman tarjouksen matoista pystymme heille tarjoamaan. Mahdollisesti kohteelle tehtävästä mattopesu sopimuksesta on suurin vaikutus uusien mattojen neliön hintaan.​

Tarjouksessamme joka asiakaallemme tehdään on selkeyden vuoksi yksi hinta. Tämä hinta sisältää kaiken mahdollisen: kohteessa käynti, mattojen mittaus, mattojen tarvittavat leikkaukset, mattojen päätykanttaukset ja toimituksen kohteeseen.

Ota yhteyttä   Pyydä tarjous

Copyright 2018 © RMK Pesulapalvelut Oy