Uudet kiinteistömatot

Toimimme täyden palvelun periaatteella – kartoitamme, toimitamme ja asennamme.

Mittatilaustyönä toteutettu kiinteistömatto on esteettinen, turvallinen ja kestävä valinta. Matot suojaavat lattioita kulumiselta ja näin säästävät kalliiden lattiaremonttien teettämiseltä. Oikein asennettuna ja säännöllisesti huollettuna matto pysyy käyttökuntoisena ja siistinä pitkään, jopa vuosikymmeniä.

Oletko saanut tarpeeksi kalliista vaihtomattopalvelusta?

Verrattuna vuokra- ja vaihtomattopalveluun omilla kiinteistömatoilla ja pesusopimuksella säästät rahaa. Jos omistusmattojen hankintahinta jaetaan mattojen käyttöiällä, näin ollen ne ovat todella edullinen sijoitus. Kiinteistömatot tulevat pidemmällä aikavälillä pesujen vähyyden vuoksi edullisimmaksi, kuin vaihtomatot tai vuokramatot palveluineen. Laadukkaille kiinteistömatoille riittää pesu jopa vain 2 kertaa vuodessa, kohteesta riippuen.

Laadukkaan materiaalin vuoksi myymämme maton lianpysäytyskyky on moninkertainen verrattuna vuokra- tai vaihtomattoihin.

Unohda vaihtomatot ja ota käyttöösi laadukas kiinteistömatto!

Laadukas kiinteistömatto kovaankin käyttöön.

Jälleenmyymämme matto on erittäin laadukasta Portal-merkkistä (katso esite [PDF]) kiinteistömattoa.

Laatu tarkoittaa hiekan- ja lianpysäytyskykyä, kosteudenimukykyä sekä maton kestävyyttä verrattuna muihin mattoihin.  Portal- kiinteistömatoilla on ominaisuutena välipohja sekä paksu, korkea ja kiinteä nukka. Näiden ominaisuuksien ansioista matto kerää likaa moninkertaisen määrän, pehmeisiin ja harvanukkaisiin vaihto- ja vuokramattoihin tai markkinoilla oleviin halpoihin kiinteistömattoihin verrattuna. Pintanukka pysäyttää pölyn ja kuivaa kenkien pohjan. Välipohja sitoo hiekan ja lian maton sisään, jolloin matto näyttää pinnaltaan puhtaalle pidempään.

Edullisissa kuramatoissa tai vuokramatoissa ei ole välipohjaa lainkaan. Lika sekä hiekka jäävät maton pintaan, josta ne kulkeutuvat eteenpäin lattialle. Tästä syystä edullisia kuramattoja ja vaihtomattoja joudutaan pesettämään ja vaihtamaan todella usein n. 1kk välein. Portal matolle sen sijaan riittää pesu 2-4 kertaa vuodessa, kohteesta riippuen.

Kestävyytensä ansiosta mattoa voidaan käyttää erittäin kulutusalttiissa paikoissa, kuten esimerkiksi koulujen ja virastojen pääovilla. Matoilla on kiinteistökäyttöön soveltuva paloluokitus. (CFL-S1)

Omistusmatto hississä

Matto leikataan täydellisesti hissin reunoja myöden ja kulkukohtaan tehdään reunakanttaus. Hissiin asennettu kiinteistömatto vähentää hissin huoltotöitä ja pitää myös huoltomiehen tyytyväisenä. Lika ja kura ei kulkeudu hissin rakenteisiin, ovien väliin tai hissikuiluun näin se vähentää mahdollisia huoltotoimenpiteitä.


Matot eristävät ääntä, parantavat turvallisuutta ja pienentävät siivouskustannuksia.

Matot eristävät ääntä todella paljon. Usein mattoja hankitaan muuallekin kuin vain kulkuovelle, koska niillä saadaan minimoitua kaikumista rappukäytävissä tai suurissa tiloissa.

Painonsa ja vinyylipohjan ansiosta Portal matto pysyy hyvin paikoillaan. Maton reunat eivät kääntyile, jolloin kompastumisriskiä ei pääse syntymään. Matot ehkäisevät myös liukastumisriskiä.

Mitä enemmän laadukasta lianpysäytysmattoa käytäviin tai muihin tiloihin asennetaan, sitä vähemmän siivoajilla kuluu aikaa kohteen siivokseen . Matot keräävät itseensä ulkoa kulkeutuvaa hiekkaa ja likaa. Lisäksi ne sitovat itseensä myös huomattavan määrän ilmassa leijailevaa pölyä.

Kiinteistömatot muokataan tilaan sopivaksi

Matoista saadaan jopa 20 metrin pituuden vuoksi yhtenäisiä kokonaisuuksia. Vaihtomatot puolestaan ovat vain tietyn kokoisia ja niitä voi joutua laittamaan useita kappaleita peräkkäin. 

Kiinteistömatoista tehdään kohteiden kulkuväylille mahdollisimman suuren pinta-alan peittäviä, jolloin lattian kulutus saadaan minimoitua ja näin säästetään kalliiden lattiaremonttien teettämisessä. Jos kulkuväylä on vino, kaareva tai muuten poikkeava, matot tehdään jokaisen tilan vaatimalla tavalla. Vanhoja mattoja voidaan muokata sisustusmuutoksen yhteydessä uudelleen.

Portal -mattoa on saatavilla 8 eri värivaihtoehtoa. Valitsemalla sopiva väri mattoihin, saadaan ne luontumaan täydellisesti ympäröivään sisustukseen ja värimaailmaan.. Ilmainen mittaustilauspalvelu ja tarjous

​Toimimme 150km säteellä Riihimäestä. Jos kohteeseen tarvitaan uusia mattoja, asiantunteva henkilöstömme käy ilmaiseksi kohteessa tekemässä mattokartoituksen, jonka pohjalta teemme tarjouksen.

Tarjous sisältää pohjapiirroksen, josta on nähtävissä uusien mattojen suunniteltu sijainti sekä mattojen koot. Samalla teemme tarjouksen uusien mattojen pesuista. Tarvittaessa toimitamme kohteeseen mallipalat suosituimmista väreistä. Mallipaloista nähtävissä esimerkki reunakanttauksesta.

Mattojen hinta muokkautuu seuraavien asioiden ympärille: Mitä suuremman neliömäärän taloyhtiö/yritys hankkii sitä edullisemman tarjouksen matoista pystymme heille tarjoamaan. Mahdollisesti kohteelle tehtävästä mattopesusopimuksesta on suurin vaikutus uusien mattojen neliöhintaan.​

Tarjouksessamme on selkeyden vuoksi vain yksi hinta. Tämä hinta sisältää kaiken mahdollisen: kohteessa käynti, mattojen mittaus, mattojen tarvittavat leikkaukset sekä reunakanttaukset, toimituksen ja asennuksen.

Kysy lisätietoa, pyydä tarjous tai laita ammattilaiset suoraan asialle.