Teltta- ja katospesut

Meillä voit pesettää asuntovaunujen ja -autojen etuteltat, sekä muut teltat ja katokset luotettavasti ja ammattitaidolla.

Olemme pesseet erilaisia telttoja ja katoksia jo vuodesta 2001. Meille on kertynyt vuosien saatossa kokemusta pienien telttojen pesusta, puolustusvoimien puolijoukkuetelttojen pesuun. Asiantunteva ja osaava työntekijätiimimme hoitaa telttapesusi käden käänteessä.

Voit joko tuoda telttasi meille tai jos asut kauempana voit lähettää sen meille matkahuollon kautta, pesemme telttasi ja lähetämme sen sinulle puhtaana takaisin.

Paras aika toimittaa teltta pesuun on kesäteltta heti syksyllä ja talviteltta heti kevään alkaessa. Näin meille jää mahdollisina ruuhka-aikoina hieman pelivaraa pesujen aikataulutuksessa. Asiakkaan toiveesta teltan voi kausien välillä säilyttää lämpimässä varastossamme ilman lisäveloitusta.

​Pesuhintaamme perustuu kilohinnoitteluun. Hinta 13,90 €/kg. Hintaan sisältyy kyllästys, joka estää veden läpäisyä, sekä lian tarttumista. Suuntaa-antavan hinnan saat punnitsemalla telttasi. Toimitus- sekä laskutuskulut lisätään hintaan, mikäli lähetät teltan matkahuollon kautta.

Kaikki teltat pestään käsityönä laakavesipesussa, jolloin varmistamme, että pesuprosessimme vastaa laadullisesti parasta mahdollista tasoa ja asiakas saa tilaamalleen palvelulle ensiluokkaista vastinetta.

SF-Caravan ry:n jäsenkortilla saat asuntovaunun/-auton telttapesun hinnasta -10% alennusta.


Tiedustelut ja pesutilaukset

Kysy lisätietoa tai laita ammattilaiset suoraan asialle ja varaa aika telttapesuun.