Sisustusmattopesu sopimuksella

Hoidamme mattopesusi ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Pesemme mattoja konepesuna sekä laaka- eli tasovesipesuna. Sopimus sisältää matoille nouto- ja toimituspalvelun.

Matot pestään aina niiden materiaalien vaatimalla tavalla. Suurissa mattopesuun suunnitelluissa koneissa ”räsymatot” ja puuvillamatot tulevat puhtaiksi ympäristöä kuormittamatta. Laakavesipesu sopii lähes kaikille vesipestäville matoille. Tilojemme ansiosta meillä on mahdollista pesettää myös todella isoja, erikoismitoitettuja mattoja. Kapasiteetillämme pystymme pesemään suuriakin määriä mattoja. Esimerkiksi heinäkuussa 2022 pesimme yli 180 päiväkodin matot.

Pesun ja linkouksen jälkeen matot kuivatetaan kuivaushallissa, jolloin varmistetaan mattojen huolellinen ja nopea kuivuminen. Huolellinen kuivaus estää epämiellyttävät hajut, kuivumisrajat sekä materiaalien kellastuminen. Kuivatuksen jälkeen pesujälki tarkastetaan ja matot viimeistellään sekä pakataan kuljetusmuoviin odottamaan kuljetusta.

Pesuaineemme on tutkitusti ympäristöystävällisiä ja ekologisia. Matoille saatavilla myös hajunpoistokäsittely. Meillä ei valitettavasti ole vaahto-, kuiva- eikä kemiallisen pesun mahdollisuutta.