Kotitalouspyykki ja kotimatot

Mattopesu

Hoidamme mattopesusi ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella. Pesemme mattoja konepesuna sekä laaka- eli tasovesipesuna. Tarjoamme lisäveloituksesta kotimatoille nouto- ja toimituspalvelun Riihimäen alueella.

Matot pestään aina niiden materiaalien vaatimalla tavalla. Suurissa mattopesuun suunnitelluissa koneissa ”räsymatot” ja puuvillamatot tulevat puhtaiksi ympäristöä kuormittamatta. Laakavesipesu sopii lähes kaikille vesipestäville matoille. Tilojemme ansiosta meillä on mahdollista pesettää myös todella suuria, erikoismitoitettuja mattoja.

Pesun ja linkouksen jälkeen matot kuivatetaan kuivaushallissa, jolloin varmistetaan mattojen huolellinen ja nopea kuivuminen. Huolellinen kuivaus estää epämiellyttävät hajut, kuivumisrajat sekä materiaalien kellastuminen. Kuivatuksen jälkeen pesujälki tarkastetaan ja matot viimeistellään sekä pakataan kuljetusmuoviin odottamaan noutoa.

Pesuaineemme on tutkitusti ympäristöystävällisiä ja ekologisia. Matoille saatavilla myös hajunpoistokäsittely. Meillä ei valitettavasti ole vaahto-, eikä kemiallisenpesun mahdollisuutta.


Kotitalouspyykki

Pesemme mm. ulkoiluvaatteet, untuvatakit, peitot, tyynyt, sohvanpäälliset, petauspatjat ja päiväpeitot, kaikkea mitä pesurumpuun vain mahtuu!

Silitettävää tai mankeloitavaa kilopyykkiä (lakanat, pöytäliinat, verhot, pyyhkeet ym.) otamme vastaan vain erikoistapauksissa.

Tiedustelut ja pesutilaukset

Ota yhteyttä ja kysy lisää puhelimitse tai lomakkeen kautta.